Not an über mom dekt bij mij compleet de lading.

Laat ik even vertellen wie ik ben. Marijke, 27 jaar en op 1 jaar tijd 2 kindjes gekregen. De munchkins (ook wel varkens, hooligans, zoetekes, of nog wat anders genoemd – afhankelijk van mijn mood) zijn nu 2,5 en 1,5 jaar “oud”. En die zijn er niet op 1,2,3 gekomen. Alhoewel…

Mister Juul, is munchkin nr 1. Juul is via ivf gekomen. Een lange weg die ik later wel eens uit de doeken doe. Want de bevalling was ook niet dat. Soit, #misterjuul dus. Hij is een klein knuffelbeertje. Zo eentje die al zijn charmes in de strijd gooit om zijn zin te krijgen en zo eentje die, van zodra hij weet dat hij iets verkeerds heeft gedaan, hem er probeert van onder te muizen.

IMG_0548

 

Miss Odet is onze nummer 2. Zij kwam totaal onverwacht en ook véél sneller dan gepland. Maar daarom niet minder welkom of minder graag gezien. #missodet is totaal verschillend van #misterjuul. Zijn is een echt boss lady met wat drama gehalte in haar lijfje. Maar dat heeft ze niet van vreemden. #missodet is een echt mini-me met energie voor 100. Een handvol.

IMG_0546

Ladies, mama’s, lotgenoten… Verwacht hier geen blog met tips en tricks over hoe de ideale mama te zijn. I ain’t! Verwacht hier ook niet te veel roze wolk, of picture perfect verhaaltjes, of verhalen over hoe über mijn kinderen zijn. Nee, als jullie dat willen lezen moet ik jullie doorverwijzen naar moeders die dat allemaal wel verwezenlijken. Wat mogen jullie dan wel verwachten? Het leven zoals het is, het echte leven, en geen instagram perfect plaatje. Niet dat ik het nooit probeer, duurt alleen nooit langer dan 2 seconden.

Dus, ladies, mama’s, lotgenoten. Sit back en relax en geef gerust maar wat commentaar op mij, #notanubermom.